Vila Miruna Costinesti
Tel: 0728.828.194 / 0745.655.510 Costinesti, Str. Schitului, Nr. 5

Weekend romantic

Pentru ca exista si viata dupa prietenii din camin si nebuniile alaturi de ei, iti poti aduce prietenul/prietena sa va relaxati in vacanta si sa profitati de atmosfera tinereasca din Costinesti.


Alte "motive" pentru concediu la mare

Weekenduri cu prietenii

Puteti veni pentru un weekend sau pentru mai multe zile sa va relaxati la mare. Vila Miruna dispune de un spatiu suficient pentru a-l pune la dispozitie unui grup de prieteni care vine sa se relaxeze in concediu si isi doresti un spatiu tineresc.

Studentie, dulce studentie...

Si pentru ca cei mai multi prieteni ti faci in timpul studentiei in asteptarea examenelor...puteti veni cu gasca din camin sa petreceti cateva zile si sa uitati de restante...care sigur vor veni in cele din urma:)

Organizari evenimente

Stim ca, de obicei, evenimentele din cadrul unei firme sunt realizate in spatii cu sali de conferinte, dar o idee buna ar fi de data aceasta sa incalcati liniile prestabilite. Incercati un alt spatiu relaxant, in care angajatii dumneavoastra sa uite complet de taskuri, meatinguri, si deadlinuri si relaxati-va un weekend la mare, intr-o vila fara sala de conferinte.

Cazare de weekend

Poate nu aveti timp suficient pentru a petrece o vacanta intreaga pe malul Marii Negre, dar puteti veni pentru un weekend in Costinesti, sa profitati de razele relaxante ale soarelui.

Vacanta de vara

Daca v-ati hotarat ca anul acesta sa petreceti concediul pe nisipul Costinestiului, este bine sa stiti ca Vila Miruna va pune la dispozitie conditiile perfecte pentru un concediul cu prietenii sau cu familia. Dispunem de camere matrimoniale, camere duble, spatiu de joaca pentru copii si bucatarie la dispozitia dumneavoastra. Totul pentru a va face sa va simtiti ca acasa.

Contact


Adresa: Str. Schitului, Nr. 5,
Costinesti, Jud. Constanta

Nr. tel: 0729.828.194 / 0745.655.510